دانلود بازی مولتی پلیر Rust Legacy+آموزش آنلاین بازی کردن

سلام, بالاخره بعد از تلاش های بسیار تیم پیشتاز گیم و هماهنگی هایی که انجام شد خانواده ی پیشتازگیم با همکاری وبسایت گیم مگ با افتخار سرور ایرانی Pishtaz game را تقدیم می کند!

بازی Rust  یک بازی نامدار در سبک بازی های hardcore survival است که در اون شما مجبورید برای بقا با سایر بازیکنان مبارزه کنید و یا با اونها همکاری کنید تا بتونید از پس سایر کلن ها بر بیاید. البته در این بازی پلیر های دیگه تنها دشمنان شما نیستند, بلکه شما باید مراقب خطرات محیطی و دیگر المان های بقا هم باشید.  بازی دارای سایکل منظم شب و روز و اتمسفر خشن و در عین حال جذاب است به طوری که اگر تصمیم بگیرید در تاریکی به بیرون از خانه ی امن خود بروید باید هر لحظه مراقب باشید که حیوان وحشی ای به شما حمله نکند.

داستان بازی
تمامی وقایع بازی در سال ۲۰۲۰ رخ میدهند. بشریت در حال انجام آخرین تلاش های خود برای بقاست و شما هم جزوی از این برنامه هستید. Rust Island Survival Program با هدف آموزش و انتخاب شایسته ترین افراد برای ادامه ی نسل گونه ی انسان افرادی را در جزیره ی راست زندانی کرده تا برای بقا با هم بجنگند و از این میان قویترین و باهوش ترین افرادی که بتوانند زنده از جزیره خارج شوند برای این ماموریت مهم انتخاب می شوند. حافظه ی افراد انتخاب شده کاملا پاک شده و آنها وقتی در ساحل جزیره به هوش می آیند چیزی از گذشته به یاد ندارند و تنها هدفشان جنگیدن و تلاش برای بقاست.

 

اتمسفر و مکانیسم بازی
یکی از نقاط عطف بازی راست صداگزاری اتمسفریک و ۳ بعدی است که باعث می شود بازی در هر لحظه جذاب و دلهره آور باشد. همونطور که گفته شد بازی دارای چرخه ی شب و روز است و طبیعتا موقع روز و روشنایی مخصوص جمع آوری منابع و وسایل مختلف است و اگر بخواهید تاریکی شب را برای لوت کردن انتخاب کنید با تاریکی مطلق مواجه خواهید شد به گونه ای که مشعل شما تنها چند قدم جلوتر از شما را روشن  می کند و مانند واقعیت به سختی می توانید در تاریکی شب چیزی را ببینید. 
ایتم ها و اسلحه های بازی

در بازی راست شما با یک بازی سبک بقا ساده روبرو نیستید, انتظار نداشته باشید پس از چند دقیقه لوت کردن و جمع آوری منابع همه چیز مورد نیاز را بدست آورید بلکه باید برای ساخت هر آیتم مواد اولیه ی آن را بدست آورید و هر کدام از این مواد ممکن است از یک لوت باکس که در سطح مپ است یافته شود و برخی از آیتم ها هم نیاز به فارم کردن دارند. البته آیتم ها و مواد اولیه تنها حاصل لوت کردن نیستند… اسلحه ها هم ممکن است در لوت باکس ها باشند. اسلحه های بازی به پنج گروه تقسیم می شوند که همه ی آنها تقریبا به ۱۶ عدد می رسند و گروهی از آنها فقط در AIR DROP یافت می شوند که به صورت رندوم هر چند ساعت یکبار پایین می آید.

و حالا اموزش این بازی خبیث
  • خب دوستان اول بازی رو در پایین اموزش دانلود کنید
  • بعد از مرحله اول که بازی رو استخراج کردید از فایل زیپ  
  • RustBuster2016VerifyerAndUpdater را اجرا کنید
  • بزارید تا کامل از اینترنت یه ۱۰ مگابایت برای خودش اپدیت کنه
  • بعد از اینکه تموم شد, برنامه RustBuster2016Helper رو باز کنید
  • حالا وقتی وارد بازی شدید دکمه f1 را بزنید تا کنسول باز بشه و بعدش کد زیر رو قرار بدید تا وارد سرور بشید
  • net.connect 185.236.36.250:28015
  • دیگه کار تمومه و به سرور وصل شدید
  • از اینجا به بعدش رو هم یک پست دیگه درست میکنیم و اموزش های بازی رو قرار میدیم

 

مرسی از تمام کسانی که برای ران شدن این سرور زحمت کشیدن و حمایت کردن

برای خرید ایتم اینجا را کلیک کنید

برای حمایت مالی از ما اینجا را کلیک کنید

سوالی داشتید از قسمت کامنت ها سوالتون رو بپرسید

 

Death.Runner

Death.Runner

سلام...من مهرشاد خدادادی هستم. عاشق گیم و تکنولوژی ام و از نوشتن لذت میبرم. در حال حاضر نویسنده ی سایت و گیمر ام 😉

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *